Aanrader: Doggie Doe Cursus van Stresslessdogs (met kortingscode)

Toen ik 38 jaar geleden met Maroef begon dacht men heel anders over dominantie dan nu. Men vond dat je de hond moest overheersen en dat hij allerlei commando’s moest leren om te zorgen dat hij luisterde en niet de baas over jou werd. Hoewel ik jaren lang met commando’s heb gewerkt was ik vooruitstrevend. Ik leerde mensen al lang geleden om te kijken of hun hond het wel aan kon als ze hem een opdracht gaven.

Inmiddels zijn de tijden veranderd. We weten nu dat dominantie achterhaald is en dat je je hond ook op een andere manier op kan voeden.

Het is zo fijn dat ik dit ook merk aan de reacties van mijn cursisten. Ze leren de hond beter begrijpen en in te spelen op de behoefte van de hond. Ze zeggen ook dat de hond erg goed luistert, sociaalvaardiger is geworden en ze er een diepe band mee hebben gekregen.

Nou heb ik al heel lang contact met mijn collega Amee de Bruijn van Stresslessdogs. Zij heeft onlangs een online cursus opgezet, de “Doggie Doe Bundel”. Ik heb de cursus gevolgd want ik was erg nieuwsgierig hoe deze er uit zag. Ik vind de cursus zo steengoed dat ik hem met jullie wil delen.

In de online cursus genaamd “Doggie Doe Bundel” krijg je zes activiteiten die iedere hondeneigenaar zou moeten doen met zijn hond. Ik heb het over specifieke activiteiten die aansluiten bij de natuurlijke behoeften van een hond. Dit zorgt er namelijk voor dat een hond op de JUISTE manier moe en voldaan raakt. Door deze activiteiten wordt de band tussen jou en je hond sterker. Dat komt doordat het je inzicht geeft in het gedrag en de communicatie van je hond. Je leert hem beter begrijpen en begeleiden, gaat samenwerken en samen plezier maken!

Daarnaast helpen de oefeningen je hond om zelfvertrouwen, beheersing en concentratie te ontwikkelen!

Wat houd de Doggie Doe Bundel in:
✅ online cursus
✅ zelfstandig aan de slag
✅ in jouw persoonlijke situatie toepasbaar
✅ duidelijke instructievideo’s
✅ echte beelden uit de praktijk
✅ stap-voor-stap begeleiding bij de oefeningen
✅ informatie over het gedrag van de honden
✅ leren over de communicatie van honden
✅ inzicht krijgen in hoe je jouw hond zo goed mogelijk kunt begeleiden!

Het leuke is dat ik hondenbaasjes blij mag maken met een kortingscode. Hiermee krijg je 20 euro korting op deze unieke cursus. 

Laat mij via de link: Aanvraag kortingscode DoggieDoeBundel weten dat je de kortingscode wilt ontvangen voor deze cursus, dan stuur ik je een PBtje (of email als je geen facebook hebt).