Workshops

ZwemmenGedragsproblemen en pijn bij je hond
Heeft jouw hond gedragsproblemen? Blaft hij als je niet thuis bent, trekt hij aan de lijn of is je hond bijvoorbeeld angstig? Heb je al van alles geprobeerd en niets helpt?

Ik, Mimi van Baars gediplomeerd hondengedragstherapeut volgens de visie van Turid Rugaas, nodig je graag uit voor de workshop “Gedrag en Pijnbestrijding”.
Het gedrag van je hond en pijn kunnen namelijk wat met elkaar te maken hebben. Tijdens deze dag vertel ik hierover en geef ik veel tips zodat je thuis aan de slag kunt met het probleemgedrag van je hond.

Voor deze workshop heb ik een aantal mede-hondenprofessionals uitgenodigd die ook met je mee gaan kijken naar gedrag en eventuele pijn.

Marlies Garvelink is natuurgeneeskundig diertherapeut. Haar specialiteit is pijnbestrijding en ze legt je uit wat ze voor jou en je hond kan betekenen als het gaat over pijnbestrijding. In haar behandelingen maakt ze gebruik van acupunctuur en acupressuur, kruidenformules en voedingsadvies.

Mirjam Kooy is klassiek homeopaat voor dieren. Tijdens deze dag kun je bij haar terecht om de klacht van jouw hond te bespreken, zij vertelt wat homeopathie voor jouw dier kan doen.

Dominique Frohoff is dierenfysiotherapeut en chiropractor voor gezelschapsdieren. Tijdens deze dag helpt zij je om duidelijkheid te krijgen of er bij jouw hond een fysieke component meespeelt en wat je hier zelf aan kunt doen.

  • De kosten voor de workshop “Gedragsproblemen en pijn bij je hond” zijn € 30,- per persoon met hond.
  • Locatie: Veldschotenweg in Hengelo (Ov).
  • De workshop bestaat uit één dagdeel in de ochtend of de middag.Ochtendworkshop van 10:00 – 12 :00 uur en middagworkshop van 14:00 – 16:00 uur.
  • Opgeven: m.vanbaars@ziggo.nl