Individuele puppy cursus

De allerbeste start voor je pup
Unieke puppy cursus in Hengelo overijssel

Puppy"Wil jij ook de allerbeste start met jouw pup? Wil jij je pup zo opvoeden dat hij of zij sociaalvaardig is naar mensen en honden? Dan zijn individuele lessen daar het beste voor.

Het zal je meer resultaten opleveren aangezien het aangepast is op de wensen van jullie en de ontwikkelingsfase van je pup. Tijdens deze lessen leer je hoe je een duurzame relatie op kan bouwen . De lessen zijn maatwerk en sluiten aan bij dat waar jij als baas tegen aan loopt. Je leert wat je pup nodig heeft en hoe je hem daarin  kan begeleiden.

Wat gaan we doen?
Als puppy coach ga ik samen me jouw kijken wat je wensen zijn. Tijdens de lessen leer je de pup hoe hij zijn pootjes op de grond kan houden, je leert dat je pup kan wandelen met een slappe lijn, dat hij komt als je roept, het begin van wacht, en je leert wat mentale stimulatie is. Je leert je pup dat hij om kan gaan met met verschillende situaties die je in het dagelijks leven tegen komt. De begeleiding die je krijgt is volgens de allernieuwste inzichten , daarbij staat het welzijn van de hond voorop. Het is een natuurlijke manier van omgaan met de hond, gebaseerd op respect en vertrouwen. Alles gebeurt in kleine stapjes op het tempo van de pup, waardoor hij of zij uitgroeit tot een stabiele en ontspannen en sociale pup.

Wat leer je verder?
Je leert over de taal van de hond waardoor je hem beter leert begrijpen en bij te sturen in de opvoeding. Het maakt het contact sterker en je zult minder tegen opvoedingsperikelen aanlopen omdat je zelf in staat bent je pup op een positieve manier te begeleiden.

Over de individuele puppy cursus:

  • 6 individuele praktijklessen op een zelf gekozen locatie, eventueel bij jou thuis
  • lessen duren een half uur
  • Na elke les ontvang je een verslag zodat je thuis verder kan oefenen
  • Boekje in dialoog met je hond
  • Artikels
  • Voor pups vanaf 9 weken

Een greep uit de ervaringen van de individuele puppy les bij Maroef
“Ik vind het bijzonder. Mijn pup beet aan voorwerpen. Doordat ik hem meer rust gaf, was het bijten op voorwerpen weg”.
“Het werkt echt, mijn pup was onrustig, nu ik minder met hem doe slaapt hij meer”.
“Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Ik heb niet alleen geleerd hoe mijn pup zelfvertrouwen kan krijgen maar ikzelf heb ook door jou meer zelfvertrouwen gekregen”.
“Ik verbaas me er over dat je zonder commando’s, en correcties je pup kan leren luisteren”.

Neem vrijblijvend contact met ons.