Jonge hondencursus

unieke kans, cursus op maat

Wil jij weten hoe jij je pup door de puberteit kan loodsen? Wil jij samen een goed team worden zonder dat je hoeft te mopperen op je hond?

De puberteit kan ingewikkeld zijn. Het lijkt alsof je hond in die periode niet luistert en niet doet wat jij wilt. De reu begint interesse te krijgen in andere dingen, de teef  wordt loops en kan in de periode daarna last krijgen van de hormonen.

Tijdens het traject wat je aangeboden krijgt, krijg je meer inzicht in de behoefte en de beperkingen van de hond. Je krijgt inzicht in hoe je je hond nieuwe dingen aan kan leren op een natuurlijke manier. Je gaat nieuwe mogelijkheden ontdekken in het samenwerken van je hond.

Je zult zien dat hij beter aan de lijn zal lopen, en andere mensen met rust laat. Hij zal beter kunnen wachten als jij dat vraagt. Hij zal makkelijker bij je komen als je hem roept. Kortom je hond zal beter naar je luisteren en jij kan je hond beter begrijpen. Je leert op een ontspannen manier deze periode door te komen.

Ben je nieuwsgierig? Dan nodig ik je uit voor de gratis snuffelwandeling met je hond. we gaan samen kijken welke begeleiding jullie nodig hebben.

Neem vrijblijvend contact met ons op.