Hondenschool Enschede

cursus volwassen hond

Hondenschool Maroef in de buurt van Enschede

Op zoek naar een goede hondenschool in de buurt van Enschede? Dan ben je bij Maroef op het juiste adres. Maroef biedt hondeneigenaren de mogelijkheid om meer te leren over het gedrag van honden, opvoeden en bijsturen van het gedrag van honden. Wanneer je gedrag wilt veranderen is soms gedragstherapeutische begeleiding nodig maar het kan ook zijn dat je met een aantal individuele lessen al heel ver komt.

Wil jij een goede relatie met je hond die gebaseerd is op vertrouwen en respect dan kun je kiezen voor begeleiding op maat bij Maroef.  Tijdens de begeleiding bij hondenschool Maroef bij Enschede wordt ingegaan op het gedrag van jouw hond. Je leert de hondentaal en kalmerende signalen te herkennen en je leert wat je zelf kunt doen aan deze signalen.

Op een ontspannen manier werken we samen met jou en je hond. Dit alles gebeurt zonder dwang of straf.

Met leuke denkspelletjes en aandacht oefeningen leert jouw hond samen te werken met jou en jij met je hond. We gaan op verschillende locaties oefenen zodat je hond leert omgaan met diverse situaties. Er zijn zowel praktijk momenten als theoretische momenten. Alles is speciaal gericht op jouw hond en het welzijn van jou en je hond staan voorop.

Analyseren en verbeteren van gedrag bij jouw hond

N

Goede analyse van oorzaak gedrag hond

N

Gedrag bijsturen zonder straf of dwang

N

Samenwerken vanuit respect en vertrouwen

N

Individuele begeleiding voor het beste resultaat

Samen kijken we naar het gedrag van de hond en op verschillende manieren gaan we erachter komen wat de de oorzaak is of wellicht wel meerdere oorzaken zijn van het gedrag van je hond om zo samen met je hond hieraan te werken.

Je leert op een ontspannen en vriendelijke manier samenwerken met je hond. Je leert wat de natuurlijke basisbehoeftes zijn van je hond. Je leert ook op een andere manier naar je hond te luisteren en je leert op een andere manier naar je hond te kijken. Je leert om samen te werken met je hond op basis van respect en vertrouwen.

Speciale cursussen voor honden

Woon je in Enschede of omgeving is hondenschool Maroef een handige keuze. In het buitengebied van Hengelo naast Enschede heeft hondenschool Maroef een prachtige locatie om cursussen en begeleiding op maat aan hondeigenaren te geven.

Ook kan de training op jouw eigen locatie gegeven worden en maken we gebruik van andere locaties bij diverse trainingen voor een gevarieerd aanbod voor de hond om zo meer ervaring op te doen in verschillende situaties.

Gedragstherapie en begeleiding op maat voor honden

Een cursus kan vaak al heel veel helpen en met wat je geleerd hebt kun je dan verder. Maar elke hond is anders en iedere hond heeft een achtergrond, bij adoptiehonden is dat soms nog lastiger. In sommige gevallen is meer en/of langer begeleiding nodig of zijn er specifieke punten die extra aandacht nodig hebben. Soms is een oorzaak lastig te vinden of zijn er meerdere oorzaken voor bepaald gedrag. Ook kan het zijn dat je bepaalde disciplines wilt aanleren zoals speurwerk of iets doen wanneer je een bepaald teken geeft of iets zegt.

Hiervoor bieden we speciale hondenbegeleiding en gedragstherapie op maat aan. Volledig in het teken van het welzijn de hond gaan we samen stap voor stap aan de slag om het gedrag van je hond en de samenwerking met je hond te verbeteren of disciplines te leren die je graag wilt.

Wil je graag het gedrag van je hond veranderen op een liefdevolle manier?

Neem gerust contact op een afspraak te maken! Vanaf Enschede is hondenschool Maroef maar 8km dus je bent er zo. Bel of mail ons voor meer informatie. Bekijk de locatie van hondeschool Maroef

cursus voor volwassen honden

Ervaringen

Een greep uit de ervaringen van cursisten bij Maroef

★★★★★

“Ik heb leren omdenken op een bijzondere manier”

★★★★★

“Het is een echte eye opener”

Op een vriendelijke en plezierige manier samenwerken met je hond

Geen dominantie en straf maar
vertrouwen en respect

3
begeleiding volwassen hond cursus