Hondenschool Hengelo

hondenschool hengelo

Hondenschool Maroef in Hengelo, het adres voor mens en hond

Hondenschool Maroef is het vertrouwde adres voor de begeleiding van je hond in omgeving Hengelo in Twente. Zoek je een hondenschool in Hengelo dan bent u bij hondenschool Maroef aan het juiste adres.

Hondeschool Maroef in Hengelo heeft aandacht voor de hond en de mens. Hondenschool Maroef is de oudste hondenschool in Twente Hengelo, maar werkt volgens de nieuwste trainings technieken. Hondenschool Maroef is goed op de hoogte van de nieuwste technieken in hondengedrag.

Gecertificeerde hondenschool in Hengelo

Bij hondenschool Maroef in Hengelo krijg je begeleiding van een gecertificeerde hondengedragsdeskundige hondentrainer en hondengedragstherapeut. Maroef is opgericht door Mimi van Baars uit Hengelo, die na 15 jaar werken bij de dierenarts zich heeft gespecialiseerd in hondenopvoeding en hondengedrag en therapie.

Maroef is gecertificeerd hondencoach in puppy gedrag, pubergedrag bij honden, volwassen honden gedrag en adoptiehonden.

Trainen op verschillende locaties rond Hengelo

Voor een optimale socialisatie voor je hond trainen we op diverse locaties in de buurt van:
  • Hengelo
  • Delden
  • Almelo
  • Lonnekermeer
  • Borne

 

Hondenlessen afgestemt op jouw hond

De lessen van hondenschool Maroef in Hengelo zijn afgestemd de behoefte van jouw hond en wat jij wil leren. We maken samen een plan van aanpak.

 

Er wordt uitvoerig stil gestaan bij de hondentaal

Tijdens onze hondenbegeleidingen/hondentrainingen bij hondenschool Maroef in Hengelo (Enschede) staan we uitvoerig stil bij de taal van de hond. De taal van de hond kan zijn kalmerende signalen & stress signalen.

Hondenschool in Hengelo Overijssel

HONDENSCHOOL HENGELO

Één op één cursus voor jou en je hond. Kennismaken of advies? Neem contact op:

Individuele begeleiding voor mens en hond

Individuele training voor je hond. Hondentraining in Hengelo en omgeving voor optimale begeleiding en focus op de training van je hond samen met jouw hondencoach Mimi van Baars. Wil jij de allerbeste puppie begeleiding / puppycursus op maat in Hengelo? Hondenschool Maroef geef puppy cursus en begeleiding op maat. Dat betekent we kijken naar de individuele honden mens.

Hondenschool Maroef in Hengelo - Twente

Het welzijn en balans van je hond staan voorop

Bij hondenschool Maroef in Hengelo in Overijssel is respect en vertrouwen het belangrijkste. Bij onze hondenbegeleiding en trainingen staat het welzijn van je hond voorop. Maroef is de hondenschool in Hengelo waar we vooral de nadruk leggen op het welzijn van jouw hond. We werken met positieve en hondvriendelijke begeleiding voor je hond, zonder dwang of straf, geen quick fix methodes.

Dwang of straf is geen goede oplossing voor honden

Uit onderzoek is gebleken dat het werken met een positieve begeleiding meer oplevert. Communiceren met je hond staat centraal bij hondenschool Maroef in HengeloNiet commanderen maar communiceren is de sleutel naar een gelukkige luisterende hond. Je hond observeren en interpreteren

Op een vriendelijke en plezierige manier samen leven met je hond

Geen dominantie en straf,
maar vriendschap en samenwerken

3

Ervaringen

Een greep uit de ervaringen van cursisten bij Maroef

★★★★★

“Het is een echte eye opener.”

★★★★★

“Ze is nu acht maanden en luistert zo goed.”

★★★★★

“Mimi, jij ziet alles, ik leer zoveel van je.”

★★★★★

“Wat ik zo fijn vind is dat jij ook rekening met de baas houd.”

cursus voor jonge honden