Hondentraining Oldenzaal

hondentraining oldenzaal

Hondenschool en hondentraining Oldenzaal

Op zoek naar een goede hondentraining in de buurt van Oldenzaal? Maroef biedt hondeneigenaren de mogelijkheid om meer te leren over het gedrag van honden, opvoeden en bijsturen van het gedrag van honden.

Wil jij een goede relatie met je hond die gebaseerd is op vertrouwen en respect? Kies dan voor begeleiding op maat bij Maroef.  Tijdens de hondentraining bij hondenschool Maroef wordt ingegaan op het gedrag van jouw hond. Je leert de hondentaal en kalmerende signalen te herkennen en je leert wat je zelf kunt doen aan deze signalen.

Op een ontspannen manier werken we samen met jou en je hond. Dit alles gebeurt zonder dwang of straf.

Wat je kunt verwachten van de hondentraining

Samen kijken we naar het gedrag van de hond en op verschillende manieren gaan we erachter komen wat de de oorzaak is of wellicht wel meerdere oorzaken zijn van het gedrag van je hond om zo samen met je hond hieraan te werken.

Je leert op een ontspannen en vriendelijke manier samenwerken met je hond. Je leert wat de natuurlijke basisbehoeftes zijn van je hond.

Je leert ook op een andere manier naar je hond te luisteren en te kijken. Je leert om samen te werken met je hond op basis van respect en vertrouwen.

N

Goede analyse van oorzaak gedrag hond

N

Samenwerken vanuit respect en vertrouwen

N

Gedrag bijsturen zonder straf of dwang

N

Individuele begeleiding voor het beste resultaat

N

Persoonlijk en betrokken begeleiding

N

Bij u thuis in Oldenzaal of op locatie

Locatie hondentraining vlakbij Oldenzaal

Woon je in Oldenzaal of omgeving is hondenschool Maroef een handige keuze. In het buitengebied van Hengelo naast Oldenzaal heeft hondenschool Maroef een prachtige locatie om hondentraining, cursussen en begeleiding op maat te geven.

Ook kan de hondentraining op jouw eigen locatie gegeven worden en maken we gebruik van andere locaties in de buurt bij diverse hondentrainingen voor een gevarieerd aanbod voor de hond om zo meer ervaring op te doen in verschillende situaties.

honden trainingslocatie in de buurt van oldenzaal
hondentraining oldenzaal blijde hond

Wil je graag het gedrag van je hond veranderen op een liefdevolle manier?

Neem gerust contact op een afspraak te maken! Vanaf Oldenzaal is hondenschool Maroef maar 13km dus je bent er zo. Bel of mail ons voor meer informatie, prijzen of kennismaken. Bekijk de locatie van hondeschool Maroef